Turkchem Eurasia, Uluslararası ve yerel düzeyde önemli destekçilerle gücüne güç katıyor. Avrupa Kimya Ticaret Federasyonu (FECC), Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği ve Türkiye Kimya Derneği, bu yıl fuarımızı destekleyen prestijli kurumlar arasında yer alıyor. 

1919 yılında temelleri atılan, kimya sektörünün çatı kuruluşlarından olan ve The Federation of Asian Chemical Societies (FACS) 2023-2025 dönem başkanlığını üstlenen Türkiye Kimya Derneği'nin, destekleyen kuruluşlar arasında yer aldığını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 


Kimya sektörünün farklı dallarında faaliyet gösteren 1.600 firmayı temsil eden, Avrupa'nın önde gelen kimyasal distribütörlerini bir araya getiren European Association of Chemical Distributors (FECC)'ın destekleyen kuruluşlar arasına katıldığını duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. 


Kurulduğu 1986 yılından beri özverili çalışmalarla Türk kimya sanayisini dış ülkelere tanıtmaya, ilim ve araştırma seviyesini yükseltmeye gayret eden Türkiye Kimya Sanayicileri Derneği (TKSD), Turkchem Eurasia fuarının destekçisi oldu!


27-29 Kasım 2024 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Turkchem Eurasia, bu güçlü destekçilerle birlikte, kimya sektörünün Kaçırılmayacak bu etkinlikte yerinizi alın ve sektördeki en son gelişmeleri keşfedin!